Reactie op:

Reageren

Lange brieven geplaatst op 18 februari 2024

Ben jij net als ik iemand die van lange brieven schrijven houdt om zo een echte vriendschap op te bouwen? Dan ben ik op zoek naar jou!!

Ik ben 40 jaar en samen met mijn man heb ik 3 kinderen. Als kind schreef ik al lange brieven naar vriendinnetjes op school. Op mijn 10e had ik mijn eerste echte penvriendin en sindsdien is de liefde voor het schrijven gebleven. Ik vind het fijn om over alles te kunnen schrijven en een dialoog met je aan te gaan via brieven. Ik ben iemand die vragen stelt en het ook fijn vind dat jij vragen stelt om elkaar beter te leren kennen. Ik vind het belangrijk om het gevoel te hebben alles te kunnen delen op papier. Een echte vriendschap opbouwen via brieven. Hoe langer de brief hoe beter! Ik vind het fijn om het dagelijks leven te delen, de leuke dingen maar ook de minder leuke dingen. Ik vind het belangrijk dat er vertrouwen is. 
Buiten het brieven schrijven om lees ik graag, hou ik van koken en ben ik graag creatief bezig. Ik besteed graag tijd met mijn gezin, vrienden en familie.
Ik ben niet iemand die zomaar stopt met schrijven en ben daarom op zoek naar serieuze brieven schrijfsters die net als ik van lange brieven houden en een echte vriendschap op willen bouwen.
 Ook ben ik op zoek naar iemand die niet zomaar stopt met schrijven. Een klik kan altijd ontbreken maar dan is het wel fijn dat je dat de ander laat weten.
Spreekt dit je aan? Stuur me dan een berichtje!