Reactie op:

Reageren

🐈‍⬛ geplaatst op 21 april 2024

Kun jij je draai in deze maatschappij ook niet (helemaal) vinden en is het begrip subcultuur je ook niet wereldvreemd dan ben ik op zoek naar jou!

Trefwoorden: Kringloop/rommelmarkt, kunst/cultuur(brede interesse), creativiteit, mode/styling(eigen stijltje), Black is my happy color, interieur, fantasy, goth, alternative, boeken(markt), natuur, dieren(dol op katten), veggie, muziek, concert/festival, film/arthouse/series, wandelen, spiritualiteit (maar wel down to earth en ben hier eclectisch in), en zal vast nog 1 & ander vergeten zijn :-).

Leuke/mooie kaartjes, quotes of snailmail sturen of een kleine attentie bij de brief doen die met onze interesses te maken hebben, als je het met mij (alleen maar) wilt hebben over de belevenissen van kids & manlief ben ik niet de juiste penvriendin voor jou.

Ik hou van psychologie en diepgang maar ook van de nodige humor(en zelfspot) en slap gelul op zijn tijd. Vindt het belangrijk om stapsgewijs een respectvolle gelijkwaardige penvriendschap op te bouwen als de klik er is (en wie weet elkaar eens te ontmoeten) en niet bijvoorbeeld ineens out of the blue niets meer van je te laten horen maar het even laat weten als je het pennen niet (meer) ziet zitten.

Ook zoek ik geen gelegenheidspenvriendinnen die bijvoorbeeld in de zomer niets van zich laten horen al begrijp ik dat het de ene keer wat langer kan duren dan de andere.

Ik ben 49 jaar maar voel me een stuk jonger en wordt ook vaak jonger geschat. Heb zo mijn rugzakje en ben een HSP (wat niet betekent dat ik een watje ben..).

Spreekt mijn oproepje je aan vertel mij dan wie jij bent en ik stuur je een berichtje terug.

Hope to hear from you soon 👋