Reactie op:

Reageren

Joyce geplaatst op 23 april 2024

Hi daar!

Na een aantal erg woelige jaren komt mijn leven weer wat tot rust (ook weer niet teveel, het moet niet ineens saai worden ;-)). Ik heb in ieder geval wel meer ruimte en behoefte gekregen aan contact met mensen waarmee ik vrijuit kan bespreken, of in dit geval beschrijven, wat mij bezig houdt en ook uiteraard om dat ook terug te lezen van jou.

Ik zal me ook even netjes voorstellen; ik heet Joyce, ik ben 34 jaar oud en woon samen met mijn man en twee katten. Wij hebben, helaas, (nog) geen kinderen. Ik kijk heel graag horrorfilms, ben fan van de formule 1, ik spreek graag af met vriendinnen om lekker wat te gaan eten of een mooie wandeling te maken en er zijn weinig dingen zo fijn (vind ik) als muziek luisteren.

Kort nog even de woelige jaren; in mijn jeugd en jongvolwassen leven heb ik het nodige mee gemaakt waardoor ik een aantal jaren geleden ben ingestort. Middels therapie, maar vooral ook heel veel kennismaken met wie ik nu eigenlijk ben en wil zijn, gaat het goed met mij.

Ik zoek vooral iemand van rond mijn leeftijd waarbij herkenningspunten fijn zijn maar geen vereiste voor mij. Het moet vooral vertrouwd voelen om te gaan schrijven en dat is voor mij een gevoelskwestie.

Sowieso bedankt dat je mijn oproepje tot hier hebt willen lezen. Spreekt het je aan? Stuur me dan gerust een berichtje!

Liefs,
Joyce